La Fundació convoca la presentació de propostes per als Premis Infermeria i societat 2018. Uns premis amb els que vol contribuir a projectar el nou perfil professional de la infermera a través del reconeixement públic a aquelles persones, grups o institucions que fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera i que, a través d’aquest desenvolupament, han contribuït a la seva re-valorització i a la seva projecció social. Els Premis Infermeria i societat volen reconèixer i valorar l’esforç de qui, d’una manera o altra, contribueix a millorar la qualitat de les cures infermeres.

Ja està a la venda la cantimplora de la Fundació per un preu de 14 euros, el pin de plata per 100 euros i el pin de goma per 1 euro. La Fundació invertirà els guanys de la seva venda als projectes propis, entre els quals es troben les ajudes a la recerca infermera, els Premis Infermeria i societat i el manteniment del portal d’educació i promoció de la salut Infermera virtual.

El portal de promoció i educació per a la salut Infermera virtual continua ampliant els seus continguts de salut amb una nova fitxa especialitzada sobre la malaltia psoriàsica.

Es tracta d’un contingut lliure i gratuït adreçat tant als professionals de la salut com a la ciutadania que pretén contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb psoriasi i les seves famílies i persones del seu entorn.

El número escollit és el 57404 i ja es poden adquirir les participacions adreçant-se a la seu del COIB. També es pot fer una reserva trucant al telèfon gratuït d’informació a la col·legiada 900 705 705. La Fundació invertirà els guanys de la venda en els seus projectes.

Un total de 45 projectes de recerca infermera s’han presentat per a les Ajudes a la Recerca Infermera 2018, dels quals 9 han superat els criteris avaluadors pel que fa a les línies prioritàries de recerca i les característiques de l’equip investigador proposat. Aquests 9 projectes de recerca rebran finançament de la Fundació Infermeria i societat per un valor total de 40 mil euros.

La llista amb els projectes presentats a la convocatòria de les Ajudes a la Recerca Infermera 2018 que han estat admesos, els que admesos amb esmenes i els exclosos ja està disponible per a la consulta.

La Fundació Infermeria i societat convoca les Ajudes a la Recerca Infermera 2018 amb les que vol potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera que fonamentin les cures basades en l’evidència realitzades a les persones. Amb un pressupost total de 40.000 euros, els interessats poden presentar les seves sol·licituds del 12 al 31 de maig de 2018.

Aquest 22 de març, els guardonats dels Premis Infermeria i societat 2017 van recollir els premis amb els quals la professió infermera reconeix els seus propis companys i companyes per les aportacions realitzades pel desenvolupament de la professió i la seva imatge social. No us perdeu l’àlbum d’imatges de la gala.

Dijous 22 de març, a les 19h, es durà a terme l’acte solemne d’entrega dels Premis Infermeria i societat 2017 de la Fundació. L’esdeveniment es farà a l’auditori de l’Espai Pujades 350. Els guardonats en aquesta edició recolliran els premis en un acte conceptuat per posar en valor la capacitat de les infermeres i infermers per fer coses que semblen impossibles a través de la seva pràctica diària, les seves aportacions professionals i el seu compromís amb la societat de la que té cura.

Infermera virtual rellança la seva plataforma online de promoció i educació per a la salut amb un disseny i una usabilitat millorada. La nova web, adaptada a tota mena de dispositius, permet a l’usuari gaudir d’una experiència més personal i agradable en la cerca d’informació i consells de salut, tant si és un ciutadà com si és un professional de la salut.