Ajudes a la Recerca Infermera, donant suport a la investigació infermera de qualitat

Ajudes a la RecercaLa Fundació Infermeria i societat  promou la investigació infermera de qualitat en els diversos àmbits on es desenvolupa mitjançant el seu programa d’Ajudes a la Recerca Infermera.

D’aquesta manera la Fundació col·labora en potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera que fonamentin les cures basades en l’evidència realitzades a les persones.

Les ajudes a la recerca de la Fundació Infermeria i societat marquen com a prioritàries: la identificació, avaluació i eficàcia de les intervencions infermeres en la salut de les persones, família o comunitat; l’avaluació d’estratègies d’apoderament a persones en situació d’envelliment i cronicitat; Tecnologies de la Informació i la Comunicació en els àmbits de la docència, la pràctica clínica i la gestió infermera; l’avaluació de l’eina de la Infermera virtual en relació amb la millora del desenvolupament professional de les infermeres o la millora de l’atenció als usuaris i la promoció i educació per a la salut.

Poden presentar projectes en qualitat d’investigador/a principal aquelles infermeres col·legiades al COIB amb capacitat investigadora emmarcada en entitats com institucions sanitàries, universitats, centres i organismes de recerca públics o privats, i organitzacions no governamentals.

A partir 2019 totes les memòries (científiques i econòmiques) així com els annexes que es puguin utilitzar, corresponents a les convocatòries de les ajudes de recerca de la Fundació d'Infermeria i societat, es faran a través de la plataforma BDrecerca. Per aquest motiu, rebreu un correu personilitzat amb les instruccions d'accés.

 

 

Ajudes a projectes de recerca infermera 2019

 

Edicions anteriors

2018

2017

2016

  

Premis Infermeria i societat

 

PREMIS sense convocatoria 08Els Premis de la Fundació Infermeria i societat tenen com objectiu projectar el nou perfil professional de la infermera a través del reconeixement públic a aquelles persones, grups o institucions que fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera i que, a través d’aquest desenvolupament, han contribuït a la seva revalorització i a la seva projecció social. Aquests premis pretenen, doncs, reconèixer i valorar l’esforç de qui, d’una manera o altra, contribueix a millorar la qualitat de les cures infermeres.

Aquests premis pretenen valorar l’esforç que, persones i institucions, estan o han dut a terme per millorar la qualitat de les cures infermeres no tant sols referida a producte o servei, sinó enteses en el marc d’una professió i una disciplina en constant desenvolupament.

El Premis consisteixen en un diploma i una dotació econòmica que s'especificarà anualment a cada una de los modalitats convocades i que són:

Premi Infermeria i societat a:

  • Trajectòria Professional
  • Bona Pràctica
  • Innovacio Infermera
  • Flors Sirera a la cooperació sanitària internacional (biennal)
  • Difusió i comunicació de la professió infermera
  • Entitats
  • A prop teu

 

Edicions anteriors

 

 

 Per resoldre qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb mitjançant el correu premis@infermeriaisocietat.cat


Infermera virtual, un portal de salut al servei de les persones

 

Infermera virtualInfermera virtual és un portal pioner que des de 2009 ofereix consells de salut científics i rigorosos elaborats per professionals especialistes i explicats amb un llenguatge entenedor a l’abast de tothom.

Es tracta d'un programa de promoció i educació per la salut 2.0 auspiciat des dels seus inicis pel COIB, que vol capacitar les persones perquè puguin prendre decisions sobre la seva pròpia salut, per tal d’aconseguir a la vegada una societat més sana i una atenció sanitària més sostenible.

Infermera virtual és un portal obert a tota la ciutadania, a les persones sanes i no sanes, i també als professionals de la salut, com un instrument complementari de la seva pràctica professional.

 La creació i el manteniment constant dels continguts, des de fa gairebé una dècada, per un gran nombre d’infermeres expertes de totes les àrees, han convertit aquesta plataforma en la web de referència de Salut 2.0.