La Fundació Infermeria i Societat compta amb un equip de professionals que assesoren els membres del Patronat i s'encarreguen de desplegar les línies estratègiques que aquest marca que han de desenvolupar-se.

 • Isabel Mas Massagué Open or Close

  isabel masDiplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona. Màster d’Administració i Gestió i Cures d’Infermeria per la Escola d’Infermeria de Sta. Madrona, Universitat de Barcelona.

  Ha treballat com a infermera durant més de 20 anys durant els quals ha ocupat càrrecs de responsabilitat com Directora Infermera a centres com el Centre Mèdic Teknon  o l’Hospital Comarcal de Jaca. També ha exercit de coordinadora de projectes com la implantació de la Història Clínica Electrònica al Centre Mèdic Teknon.

  Ha participat en diversos congressos i seminaris on ha presentat ponències. Entre ells el I Congrés Internacional d’Infermeria del Royal College of Nursing a Londres, organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria, novembre 1987 i a les edicions 2011, 2012 i 2013 del Congrés anual d’Anestèsia.

  Ha compaginat la seva feina com a gestora amb la de docent a diverses universitats. Entre elles la Universitat Ramon Llull, La Santa Madrona, la Universitat de Vic i la Universitat Internacional de Catalunya.

  L’any 2006 va rebre el Premi Dofí d’Or de l’Escola Universitària de Barcelona d’Infermeria de Santa Madrona, en reconeixement al seu lideratge i compromís per la millora de la qualitat i la docència.

  Actualment compagina les seves responsabilitats com a Tresorera de la Fundació Infermeria i Societat amb les de infermera assistencial i docent.

 • Joan Conesa Garrido Open or Close

  joan conesa

  Diplomat en Infermeria per l’EUI Santa Madrona.  Especialista en Infermeria del Treball (Escuela Nacional de Medicina del Trabajo. Madrid).  Màster en Administració i Gestió en Cures d’Infermeria per la Universitat de Barcelona.
   
  Ha treballat a FREMAP com a infermer assistencial en diferents serveis i participant en la formació inicial i continuada, així com en la gestió operativa (180 centres assistencials): qualitat assistencial, recursos i avaluació de tecnologies sanitàries, institucionalització, disseny de protocols i plans de cures, millora de processos, licitació pública de concursos, etc.
   
  Ha estat membre de la Comissió Nacional d’Infermeria, Comissió de Compres i Contractació, Comissió de Carrera Professional, Comissió de Formació Continuada i Comissió de Qualitat i Medi Ambient de FREMAP MATEPSS nº 61.

  Ha impartit també nombrosos cursos relacionats amb la Salut Laboral i la Prevenció de Riscos Laborals a empreses i institucions catalanes.
   
  Ha format part de diversos comitès científics i organitzatius en Jornades i Congressos d’àmbit estatal.  Ha presentat diferents ponències i participat en taules rodones i comunicacions científiques.
   
  En la dimensió social ha estat director de l’Agrupació Escolta Arrels de l’Hospitalet, fundador i membre de la Junta Directiva de la Fundació Privada Catalana Akwaba (membre de la Federació Catalana d’ONG’SD), ha participat en diferents projectes com a cooperant a l’Àfrica Subsahariana i ha estat membre del Consell Municipal d’Educació i de Salut de l’Ajuntament d’Esparreguera.
   
  Actualment compagina les seves responsabilitats com a Patró de la Fundació Infermeria i Societat amb les de Vocal d’Infermeria del Treball a la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i les de gerent de la mateixa corporació col·legial.

 • Núria Garcia Altadill, Coordinació de Projectes Open or Close

  nuria garcia

  Experta en gestió de projectes i de recursos humans. Llicenciada en Economia per la University of London i llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Direcció de Màrqueting per EADA.

  En la seva experiència professional ha treballat com a analista financera i gestora de projectes. Ha treballat en diversos sectors, des de la consultoria a la producció y comercialització de bens de consum.

  Des de 2008 ocupa el càrrec d’adjunta a la Gerència del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. És la responsable de la coordinació general de la Fundació Infermeria i Societat.
 • Gabriel Bronchales Cazorla, Comptabilitat Open or Close

  gabriel

  Especialista en comptabilitat i finances amb 40 anys d’experiència en la gestió comptable d’empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

  Ha treballat en companyies de diversos sectors, des de centrals de producció làctia a mitjans de comunicació. Entre els seus projectes professionals destaca haver estat part de l’equip fundacional de la coneguda revista ‘El Triangle’ on va ser gerent.

  Ha desenvolupat la seva tasca com a expert en comptabilitat en projectes de cooperació internacional centrats en les regions Carib, Amèrica Central i Amèrica del Sud.  En aquest àmbit ha col·laborat amb institucions com l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID), la Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona.

  Des de 2005 és el responsable de l’Àrea de Comptabilitat del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona responsabilitat que compagina amb la gestió comptable de la Fundació Infermeria i Societat.
 • Galo Quintanilla Montenegro, Màrqueting i Comunicació Open or Close

  galo

  Expert en Màrqueting i Comunicació corporativa. Llicenciat en Humanitats i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes per ESADE Bussines School. Diploma en Màrqueting Internacional per la Santa Clara University, Califòrnia.

  Ha treballat com a responsable de comunicació en diverses institucions dels àmbits públic i privat entre les que es troben El Parlament de les Illes Balears, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) per la qual va exercir de cap de comunicació del Centre Cultural Español a Miami durant 5 anys.

  També ha treballat com a periodista en diferents mitjans de comunicació. Entre ells es troben Televisión Española, Com Ràdio, El Periódico de Catalunya i l’Agencia EFE, per a la qual va treballar com a redactor a Washington DC.

  Des de 2011 és el Cap de Màrqueting del Col·legi Oficial d’Infermeres. És el responsable de Màrqueting i Comunicació de la Fundació Infermeria i Societat.

 • Covadonga Picallo Pascual, Administració Open or Close

  cova picalloEspecialitzada en Secretariat de Direcció, Protocol i Relacions Públiques.

  Ha treballat com a responsable de vendes de diverses empreses i té més de 15 anys d’experiència com a secretària de direcció en companyies del sector de les telecomunicacions.  Compta també amb una àmplia experiència en la organització d’esdeveniments. Des de 2003 és secretària de Presidència al COIB tasca que compagina amb la coordinació administrativa de la Fundació Infermeria i Societat.