La Fundació Infermeria i Societat compta amb un equip de professionals que assessoren els membres del Patronat i s'encarreguen de desplegar les línies estratègiques que aquest marca que han de desenvolupar-se.

 • Isabel Mas Massagué Open or Close

  isabel masDiplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona. Màster d’Administració i Gestió i Cures d’Infermeria per la Escola d’Infermeria de Sta. Madrona, Universitat de Barcelona.

  Ha treballat com a infermera durant més de 20 anys durant els quals ha ocupat càrrecs de responsabilitat com Directora Infermera a centres com el Centre Mèdic Teknon  o l’Hospital Comarcal de Jaca. També ha exercit de coordinadora de projectes com la implantació de la Història Clínica Electrònica al Centre Mèdic Teknon.

  Ha participat en diversos congressos i seminaris on ha presentat ponències. Entre ells el I Congrés Internacional d’Infermeria del Royal College of Nursing a Londres, organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria, novembre 1987 i a les edicions 2011, 2012 i 2013 del Congrés anual d’Anestèsia.

  Ha compaginat la seva feina com a gestora amb la de docent a diverses universitats. Entre elles la Universitat Ramon Llull, La Santa Madrona, la Universitat de Vic i la Universitat Internacional de Catalunya.

  L’any 2006 va rebre el Premi Dofí d’Or de l’Escola Universitària de Barcelona d’Infermeria de Santa Madrona, en reconeixement al seu lideratge i compromís per la millora de la qualitat i la docència.

  Actualment compagina les seves responsabilitats com a Tresorera de la Fundació Infermeria i Societat amb les de infermera assistencial i docent.

 • Núria Garcia Altadill, Coordinació de Projectes Open or Close

  nuria garcia

  Experta en gestió de projectes i de recursos humans. Llicenciada en Economia per la University of London i llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Direcció de Màrqueting per EADA.

  En la seva experiència professional ha treballat com a analista financera i gestora de projectes. Ha treballat en diversos sectors, des de la consultoria a la producció y comercialització de bens de consum.

  Des de 2008 ocupa el càrrec d’adjunta a la Gerència del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. És la responsable de la coordinació general de la Fundació Infermeria i Societat.
 • Covadonga Picallo Pascual, Administració Open or Close

  cova picalloEspecialitzada en Secretariat de Direcció, Protocol i Relacions Públiques.

  Ha treballat com a responsable de vendes de diverses empreses i té més de 15 anys d’experiència com a secretària de direcció en companyies del sector de les telecomunicacions.  Compta també amb una àmplia experiència en la organització d’esdeveniments. Des de 2003 és secretària de Presidència al COIB tasca que compagina amb la coordinació administrativa de la Fundació Infermeria i Societat.