Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
premis_2018_web_FIS.png
premis_2018_web_FIS.png

Projectes

COVID-19

La Fundació Infermeria i Societat del COIB davant la situació d’emergència provocada per la pandèmia del COVID19 i fidel a les seves finalitats enceta una línea de donacions destinades a satisfer les necessitats que afecten a la professió infermera i a la societat.

Aquestes donacions que han de contribuir a proveir als professionals de materials, equipaments sanitaris, provisió de tests diagnòstics que els permetin afrontar amb seguretat la situació d’emergència sanitària provocada pel COVID19. Situació que ha posat a prova al propi sistema de salut provocant una crisi sanitària, que ha costat milers de vides, ha portat molt dolor i estrés als professionals i a la ciutadania. Val ha dir també, que aquesta crisi ha mostrat, la solidaritat de moltes persones i el compromís, competència i entrega del personal, professionals de la salut i de les infermeres i infermers que ho han estat donant tot en els llocs clau, al costat de les persones afectades.

La professió infermera ha estat fortament implicada amb les institucions i amb la societat, des de primera línia, per plantar cara a aquesta pandèmia i hem de garantir que comptin amb el suport i recursos adequats per a dur a terme la seva activitat professional amb seguretat protegint-se i protegint a les persones que les envolten.

Aquesta línea de donacions complementa la via ja establerta orientada a l’enfortiment de la professió infermera, mitjançant els ajuts pel suport a la recerca. Recerca realitzada per infermeres compromeses, amb les persones, la salut, la qualitat de vida i la millora de l’entorn. Recerca que contribueixi a les bones pràctiques i a la innovació.

A fi i afecte de garantir el bon us i la transparència en la utilització d’aquests fons la Fundació ha creat una comissió formada per sis membres del patronat que establiran els criteris per l’adjudicació dels ajuts i normes per a la supervisió del seu bon us, prèvia aprovació del Patronat.

Rebeu el nostre sentit agraïment per la vostra solidaritat i suport i us convidem a que considereu recolzar aquestes iniciatives.

Realitzar donació per lluitar contra el COVID-19

qr infermera virtual

Donar...

 

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell