Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
Slider

Equip

La Fundació Infermeria i Societat compta amb un equip de professionals que assessoren els membres del Patronat i s'encarreguen de desplegar les línies estratègiques que aquest marca que han de desenvolupar-se.

Composició del equip

 • Miguel Ángel Giménez Lájara, Director Obrir o Tancar

  miguel angel gimenez lajaraDiplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Infermeria del treball, Màster Administració i Gestió en Cures d’Infermeria de la E.U. Santa Madrona, Màster oficial Recerca Especialitat: Atenció al Malalt Crític i d’Emergències a la UB.

  Ha treballat com a infermer assistencial en diferents àmbits, inicialment en el món de la diàlisis, però majoritàriament tota la seva trajectòria ha estat relacionada amb les unitats de Crítics, en especial Cardiovascular, de la que ha sigut el coordinador els darrers 5 anys.

  En l'àmbit de la docència, ha estat professor associat els últims 6 anys de la assignatura Estades Clíniques 2 a la Universitat de Barcelona. Ha participat com a docent en diferents cursos i tallers relacionats amb les unitats de Crítics i dirigeix el curs de simulació anomenat CALS (Cardiac surgery Advance Life support).

  En l’àrea de la recerca, ha estat autor i coautor de diferents publicacions i estudis, i ha realitzat diferents comunicacions en jornades i congressos nacionals i internacionals. També, forma part de la comissió de recerca d’infermeria de l’Hospital Clínic de Barcelona, i participa en l’organització de Jornades anuals per potenciar la recerca. En aquests moments es troba en el tram final del seu projecte de tesis doctoral.

  Els últims 4 anys ha estat col·laborador de la vocalia d’Infermeria medicoquirúrgica del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i és membre de diferents associacions com SEEIUC i ACDI.

  En l’actualitat és coordinador de la Unitat d’Hemodinàmica i Arrítmies de l’Hospital Clínic de Barcelona, professor associat a la U.B. Campus Clínic, on imparteix l’assignatura de Documentació, tecnologies i comunicació (TIC) i és tutor de treball final de grau en el Campus Clínic de la Universitat de Barcelona. Està realitzant el doctorand ciències de la Salut a la universitat Jaume I.

  En abril de 2020 va ser nomenat Director de la Fundació Infermeria i societat.

 • Núria Garcia Altadill, Coordinació de Projectes Obrir o Tancar

  nuria garcia

  Experta en gestió de projectes i de recursos humans. Llicenciada en Economia per la University of London i llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Direcció de Màrqueting per EADA.

  En la seva experiència professional ha treballat com a analista financera i gestora de projectes. Ha treballat en diversos sectors, des de la consultoria a la producció y comercialització de bens de consum.

  Des de 2008 ocupa el càrrec d’adjunta a la Gerència del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. És la responsable de la coordinació general de la Fundació Infermeria i Societat.
 • Rosa Rivas Pozo, Comptabilitat Obrir o Tancar

  rosa rives

 • Covadonga Picallo Pascual, Administració Obrir o Tancar

  cova picalloEspecialitzada en Secretariat de Direcció, Protocol i Relacions Públiques.

  Ha treballat com a responsable de vendes de diverses empreses i té més de 15 anys d’experiència com a secretària de direcció en companyies del sector de les telecomunicacions.  Compta també amb una àmplia experiència en la organització d’esdeveniments. Des de 2003 és secretària de Presidència al COIB tasca que compagina amb la coordinació administrativa de la Fundació Infermeria i Societat.

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell