Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
Slider

Notícies

L’exposició fotogràfica “Cuidant 365 dies”, impulsada per la Junta d’Infermeria amb imatges fetes per les infermeres i infermers del centre, és un testimoni de la professió que mostra escenes quotidianes del tenir cura i transmet la seva essència. Es reconeix la iniciativa per la seva aportació en el camí de visibilitzar la professió infermera i apropar a la població una imatge real com a professionals clau del sistema de salut.

Un total de 57 projectes de recerca infermera s’han presentat per a les Ajudes a la Recerca Infermera 2019, dels quals 10 han superat els criteris avaluadors pel que fa a les línies prioritàries de recerca i les característiques de l’equip investigador proposat. Aquests 10 projectes de recerca rebran finançament de la Fundació Infermeria i societat per un valor total de 40 mil euros.

El número escollit és el 71561 i ja es poden adquirir les participacions adreçant-se a la seu del COIB. També es pot fer una reserva trucat al telèfon d’informació a la col·legiada 900 705 705. La Fundació invertirà els guanys de la venda en els seus projectes.

Aquest 11 d’abril, els projectes, les entitats i els professionals guardonats amb els Premis Infermeria i societat 2018 van recollir els premis amb els quals la professió infermera reconeix les seves pròpies companyes i companys per les aportacions realitzades pel desenvolupament de la professió i han contribuït a la seva projecció social. No et perdis l'àlbum de fotografies de la gala.

La Fundació Infermeria i societat convoca les Ajudes a la Recerca Infermera 2019 amb les que vol potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera que fonamentin les cures basades en l’evidència realitzades a les persones. Amb un pressupost total de 40.000 euros, els interessats poden presentar les seves sol·licituds del 12 al 30 de maig de 2019.

L’entitat de cooperació EMSIMISION ha estat reconeguda amb el Premi Infermeria i societat Flors Sirera a la Cooperació Sanitària Internacional 2018, una categoria que es convoca amb caràcter biennal. L’activitat d’aquesta entitat a Burkina Faso està orientada a la formació de personal sanitari local, programes d’accés a l’educació i a la promoció de la salut.

Pàgina 1 de 7

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell