Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
Slider

Notícies

Dotze infermeres amb responsabilitats de gestió comparteixen les experiències que han viscut durant els darrers mesos, en la sessió Rgenera Infermeria. Aprenentatges de la covid-19, revitalitzant equips d’infermeria, impulsada per la Fundació Infermeria i societat, que s’ha celebrat el 14 de juliol al COIB

La Fundació Infermeria i societat renova el seu òrgan de govern i d’administració amb Montserrat Teixidor i Freixa al capdavant com a nova presidenta

La Fundació Infermeria i Societat, la fundació del COIB, obre la convocatòria per a les ajudes als projectes de recerca infermera 2020 dotats amb 40.000 euros. Els projectes es poden presentar a partir del proper 12 de juny fins el 2 de juliol.

L’exposició fotogràfica “Cuidant 365 dies”, impulsada per la Junta d’Infermeria amb imatges fetes per les infermeres i infermers del centre, és un testimoni de la professió que mostra escenes quotidianes del tenir cura i transmet la seva essència. Es reconeix la iniciativa per la seva aportació en el camí de visibilitzar la professió infermera i apropar a la població una imatge real com a professionals clau del sistema de salut.

Un total de 57 projectes de recerca infermera s’han presentat per a les Ajudes a la Recerca Infermera 2019, dels quals 10 han superat els criteris avaluadors pel que fa a les línies prioritàries de recerca i les característiques de l’equip investigador proposat. Aquests 10 projectes de recerca rebran finançament de la Fundació Infermeria i societat per un valor total de 40 mil euros.

El número escollit és el 71561 i ja es poden adquirir les participacions adreçant-se a la seu del COIB. També es pot fer una reserva trucat al telèfon d’informació a la col·legiada 900 705 705. La Fundació invertirà els guanys de la venda en els seus projectes.

Pàgina 1 de 7

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Alguns d’ells són essencials per al funcionament del lloc, mentre que d’altres ens ajuden a millorar aquest lloc i l’experiència de l’usuari. Podeu decidir si voleu permetre o no cookies. Si els rebutgeu, és possible que no pugueu utilitzar totes les funcionalitats del lloc.