Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
Slider

Notícies

Oberta la presentació de propostes als Premis Infermeria i societat 2018

La Fundació convoca la presentació de propostes per als Premis Infermeria i societat 2018. Uns premis amb els que vol contribuir a projectar el nou perfil professional de la infermera a través del reconeixement públic a aquelles persones, grups o institucions que fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera i que, a través d’aquest desenvolupament, han contribuït a la seva re-valorització i a la seva projecció social. Els Premis Infermeria i societat volen reconèixer i valorar l’esforç de qui, d’una manera o altra, contribueix a millorar la qualitat de les cures infermeres.

Presentació de candidatures fins el 4 de febrer de 2019

Poden optar als premis tant persones com institucions que hagin aconseguit millores rellevants en l’àmbit professional o disciplinar o que siguin exemple de trajectòria decidida i dedicada a la professió infermera.

Les propostes s’han de presentar a la seu de la Fundació Infermeria i societat, carrer Pujades, 350 de Barcelona. Les condicions per a la presentació de candidatures i els diferents mitjans per fer-ho consten en les bases específiques establertes per a cada una de les modalitats.

El termini de presentació de candidatures per a aquesta convocatòria es clourà el dia 4 de febrer de 2019. El dictamen dels jurats es farà públic el dia 11 de març de 2019.

El Premis reconeixen 7 categories:

Amb la finalitat de reconèixer la trajectòria professional d’aquelles infermeres i infermers col·legiats al COIB que s’han distingit per la dedicació a la professió infermera i que han estat protagonistes del seu desenvolupament.  Es valoraran tant les contribucions concretes com la seva coherència al llarg de la vida professional.

 • Premi Infermeria i societat a la Trajectòria Professional
  Amb la finalitat de reconèixer la trajectòria professional d’aquelles infermeres i infermers col·legiats al COIB que s’han distingit per la dedicació a la professió infermera i que han estat protagonistes del seu desenvolupament.  Es valoraran tant les contribucions concretes com la seva coherència al llarg de la vida professional.
 • Premi Infermeria i Societat a la Bona Pràctica
  Amb l’objectiu de donar a conèixer i premiar la tasca d’aquelles infermeres i infermers que des d’alguna de les quatre competències fonamentals: l’assistència, la docència, la recerca i la gestió, mereixen el reconeixement d’infermera excel·lent. Es valorarà l’impacte de la pràctica infermera a les persones i a les comunitats.
 • Premi Infermeria i Societat a la Innovació Infermera

  Pretén premiar, per una part, a aquelles infermeres i infermers col·legiats al COIB o grups multidisciplinaris en el que treballen infermeres col·legiades de forma rellevant i que aporten noves propostes innovadores en l’abordatge del tenir cura a les persones i comunitats, així com en l’avenç de la professió. Es valorarà l’aportació o idea plantejada en forma de projecte, la seva coherència i viabilitat conceptual i metodològica, així com els resultats del procés, la seva aplicabilitat i el seu impacte.

 • Premi Infermeria i Societat Flors Sirera a la Cooperació Sanitària Internacional

  Convocatòria biennal que vol premiar els millors projectes desenvolupats o en fase de desenvolupament, relacionats amb les actuacions de les infermeres i els infermers en l’àmbit del 3r i el 4t món, i estimular la seva participació com a cooperants. Aquest premi, va ser instituït pel COIB l’any 1999 com a homenatge a la infermera Flors Sirera, assassinada a Ruanda quan col·laborava com a cooperant amb l’ONG Médicos del Mundo. Es valorarà la concreció de l’aportació infermera així com la qualitat metodològica, l’impacte real o potencial de les accions proposades i l’interès del tema per a la professió infermera.

 • Premi Infermeria i Societat a la difusió i la comunicació de la professió infermera

  Aquest premi es desdobla en dos: un per a projectes realitzats per infermeres i un altre pels realitzats per altres professionals, empreses o institucions. 

  Premiarà aquelles iniciatives dutes a terme per infermeres a través de mitjans de difusió i comunicació en suport virtual, audiovisual o escrit, orientades a difondre la bona imatge de la infermera. Es valorarà l’impacte d’aquesta difusió però molt especialment el contingut del missatge i la seva coherència amb els continguts professionals i disciplinaris.

 • Premi Infermeria i Societat Entitats

  Reconeixement a aquella entitat, empresa, administració, organització no governamental o sense ànim de lucre per l’impacte que la seva feina té en la promoció de la salut i en la projecció de la professió infermera.

 • Premi Infermeria i Societat A prop teu

  És el màxim guardó que atorga la Fundació Infermeria i Societat i està dedicat a aquelles persones i institucions d’àmbit nacional o internacional que fan possible el desenvolupament de la professió infermera i que contribueixen decisivament a la seva re-valorització i a la seva projecció social. Es valorarà la contribució al desenvolupament de la Infermeria en tant que ciència i disciplina professional i la seva concreció en línies específiques capdavanteres a favor del desenvolupament professional i que contribueixen decisivament a la seva re-valorització i a la seva projecció social.

Decarrega’t les Bases de la convocatòria dels Premis Infermeria i societat 2018

Per presentar candidatura, cal fer-ho emplenant els formularis habilitats a tal efecte:

Per resoldre qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb mitjançant el correu 

Configuració Cookies

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell