Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
cap-noticies2.jpeg
cap-noticies2.jpeg

Notícies

La Junta d'Infermeria d'Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, reconeguda per contribuir a apropar i fer visible la professió infermera a la comunitat

L’exposició fotogràfica “Cuidant 365 dies”, impulsada per la Junta d’Infermeria amb imatges fetes per les infermeres i infermers del centre, és un testimoni de la professió que mostra escenes quotidianes del tenir cura i transmet la seva essència. Es reconeix la iniciativa per la seva aportació en el camí de visibilitzar la professió infermera i apropar a la població una imatge real com a professionals clau del sistema de salut.

Amb el Premi Infermeria i societat a la difusió i comunicació de la professió infermera en categoria infermera 2018 es reconeix a la Junta d’Infermeria d'Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa la iniciativa d’apropar amb imatges l’essència de la professió infermera a la població. Amb motiu del Dia de la Infermera de l’any 2018, la junta d’Infermeria del centre va posar en marxa aquesta exposició fotogràfica amb l’objectiu de reflectir la feina del dia a dia de les infermeres de l’hospital, a tall de testimoni de la professió.


L’exposició va comptar amb una cinquantena de fotografies fetes per les mateixes infermeres i infermers i es va mostrar de forma itinerant al mateix hospital, a la Fundació Universitària del Bages (FUB) i a diversos centres adscrits a l’hospital amb molt bona acollida per part de la població. Amb l’objectiu de continuar amb la difusió de la professió i ser encara més a prop de la població, la mostra també es podrà veure exposada aquest any a diferents institucions públiques, cíviques i socials de la comarca del Bages.


«Sovint costa expressar el que som, el que fem i el com ho fem i la necessitat de poder donar a conèixer els nostres valors», expliquen des de la Junta d’Infermeria del centre. «Amb aquesta inquietud va brollar la idea de plasmar tot això a través d’una exposició fotogràfica.»


A través de la fotografia, han pretès immortalitzar escenes quotidianes en el tenir cura que desprenen valors tan infermers com l’empatia, l’esforç, el treball en equip, el compromís, la professionalitat o la vàlua humana: «Vam escollir el format de la fotografia perquè pensem que és un mitjà que permet arribar allà on la paraula no arriba i ens podia ajudar a mostrar d’una manera espontània i honesta la professió infermera i els valors que l’acompanyen,» afirmen.


«Es tracta d’un recull d’imatges reals, transparents, sense maquillatge, de petits i grans moments del nostre dia a dia que esperem que hagin pogut col·laborar a apropar l’essència de la nostra professió,» relaten.

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell