Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
Slider

Notícies

Els Premis Infermeria i societat 2018 reconeixen nou perfils professionals a la gran nit de les infermeres de Barcelona

Aquest 11 d’abril, els projectes, les entitats i els professionals guardonats amb els Premis Infermeria i societat 2018 van recollir els premis amb els quals la professió infermera reconeix les seves pròpies companyes i companys per les aportacions realitzades pel desenvolupament de la professió i han contribuït a la seva projecció social. No et perdis l'àlbum de fotografies de la gala.

 

La Fundació Infermeria i societat, en paraules de la seva presidenta, Núria Cuxart, està «convençuda que invertir en l’atenció infermera és invertir en una societat més justa, més cuidadora, més saludable i més democràtica i que avui se sent honorada i agraïda per l’oportunitat de poder traslladar a la ciutadania, no només importants assoliments d’aportació infermera sinó el seu ineludible compromís amb ella.»

 

Cuxart també va destacar que l’acte d’entrega dels premis «és una gran expressió del tenir cura, de tot allò que és el bé col·lectiu més preuat per a les infermeres: una ciència, una disciplina professional a disposició de les persones, les famílies i les comunitats, que ens diferencia, ens anomena i és eix i fonament del dret a les persones a ser cuidades.»

 

Els nou guardonats d’enguany van recollir emocionats i amb molt d’agraïment els Premis Infermeria i societat 2018 en una gala multitudinària centrada en la mirada infermera: la manera com les infermeres veuen el món, què inspira la manera com atenen persones, resolen conflictes i dissenyen estratègies.

 

Els premiats van recollir els guardons parlant tots ells en els seus discursos d’agraïment de conceptes universals de la professió infermera: tenir cura, compromís amb la societat, innovació, atenció integral posant la persona al centre, treball en equip i futur, resoldre necessitats de les persones ateses, voluntat de fer créixer la professió, reivindicant també més temps per a la recerca a l’assistència per a millorar l’excel·lència de les cures, incorporar l’evidència i millorar la imatge social de la professió.

 

L’auditori de l’Espai Pujades 350, ple de gom a gom, va acollir la gala dels premis i es va comptar amb la presència del director de la Direcció General de Professionals de la Salut del Departament de Salut, Marc Ramentol.

 

Els premiats d’enguany han estat

 

- Núria Fabrellas Padrés, Premi Infermeria i societat a la trajectòria professional (Ex aequo)

 

- Glòria Seguranyes Guillot, Premi Infermeria i societat a la trajectòria professional (Ex aequo)

 

- Unitat d’infeccions de transmissió sexual (UITS) Drassanes-Vall d’Hebron, Premi a la bona pràctica.

 

- Lídia Martí Hereu, Premi Infermeria i societat a la Innovació Infermera.

 

- EMSIMISION, Premi Flors Sirera a la Cooperació Sanitària Internacional.

 

- Junta d’Infermeria d'Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Premi a la difusió i comunicació de la professió infermera. Modalitat infermera.

 

- Carme Escales Jiménez, periodista, Premi a la difusió i comunicació de la professió infermera. Modalitat altres professionals, empreses o institucions.

 

- Fundació d’atenció a la dependència Sant Joan de Déu (FAD-SJD), Premi Infermeria i societat Entitats (Ex-Aequo).

 

- Núria Martí Carrasco, Premi Infermeria i societat A prop teu.

 

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Alguns d’ells són essencials per al funcionament del lloc, mentre que d’altres ens ajuden a millorar aquest lloc i l’experiència de l’usuari. Podeu decidir si voleu permetre o no cookies. Si els rebutgeu, és possible que no pugueu utilitzar totes les funcionalitats del lloc.