Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
cap-noticies2.jpeg
cap-noticies2.jpeg

Notícies

Infermeria i societat signa un conveni de col·laboració amb SalusPlay per oferir formació en recerca

La Fundació Infermeria i societat ha signat un conveni amb l’empresa SalusPlay, per poder oferir cursos de formació en recerca i evidència científica, a través de la plataforma SalusOne. El conveni estableix que les persones col·legiades al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) podran accedir de manera gratuïta a les activitats de formació sobre recerca que ofereix SalusPlay, a través del web de la Fundació. També s’hi inclou accés a la població general als cursos sobre educació sanitària de SalusOne.

Una de les línies estratègiques d’Infermeria i societat és promoure la recerca infermera de qualitat, la innovació i les pràctiques reflexives basades en l’evidència científica. El conveni que la Fundació ha signat amb SalusPlay s’emmarca en aquest compromís amb la investigació infermera, que ja fa anys que s’evidencia, amb el Programa d’ajudes a la investigació.

La presidenta d’Infermeria i societat, Montserrat Teixidor, destaca que “la recerca infermera és un instrument de millora en la seva pràctica quotidiana, en benefici de la salut de les persones i del desenvolupament de la professió.”

Tots els cursos de recerca que ofereix la Fundació, a través de SalusOne, són en línia, i abasten temes diversos com aspectes metodològics, disseny de projectes de recerca i difusió de resultats:

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell