Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
cap-noticies2.jpeg
cap-noticies2.jpeg

Notícies

Curs: La tornada a l'escola en temps de coronavirus

Del 28 de setembre al 26 d'octubre, el servei de formació a la ciutadania SalusLife, associat a la plataforma de formació i consultoria sanitària SalusOne, inicia un curs adreçat a les famílies sobre com prevenir la infecció pel coronavirus i preservar la salut física i mental dels infants cas d'aïllament per covid-19. Es tracta d'una activitat gratuïta, que està basada en continguts audiovisuals i interactius.

La inscripció al curs la podrà fer la mare, el pare o el tutor legal de l'infant. Les persones d'entre 14 i 18 anys es poden inscriure amb el consentiment dels seus pares.

 

El curs ha estat desenvolupat per un equip multidisciplinari compost per la doctora en infermeria Verónica Tíscar González, la doctora en infermera Janire Portuondo Jiménez, la infermera especialista en salut mental Jaione Santiago Garín, el doctor en psiquiatria Iñaki Zorrilla Martínez, la psicòloga Silvia Arribas García, la infermera i psicòloga Almudena Martínez Mejuto, la metgessa especialista en endocrinologia i nutrició Maria Ángeles Vicente Vicente i la doctora en ciències de l'activitat física i de l'esport Nagore Martínez Merino.

La Fundació Infermeria i societat té un conveni de col·laboració amb SalusPlay, l'empresa que gestiona la plataforma SalusOne.

Inscripcions al curs: https://www.saluslife.app/barcelona

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell