Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
cap-noticies2.jpeg
cap-noticies2.jpeg

Notícies

Infermera virtual renova el seu web!

Infermera virtual rellança la seva plataforma online de promoció i educació per a la salut amb un disseny i una usabilitat millorada. La nova web, adaptada a tota mena de dispositius, permet a l’usuari gaudir d’una experiència més personal i agradable en la cerca d’informació i consells de salut, tant si és un ciutadà com si és un professional de la salut.


La pàgina d’inici prioritza el cercador a fi de guanyar rapidesa i precisió en els continguts que l’usuari estigui buscant. Els continguts estan organitzats en el seu concepte de la mateixa manera que abans, és a dir, des de les activitats de la vida diària, des de situacions de vida i des de problemes de salut però d’una manera més amena i intuïtiva. També s’ha habilitat un accés més directe als recursos, tutorials i a l’àrea professional. Tot plegat amb més de 8 mil pàgines de continguts en salut sustentat, avalat, garantit, orientat i guiat des d’unes bases científiques infermeres.

Infermera virtual, disponible en català i castellà, és un dels portals web d’infermeria referents a Espanya per la qualitat dels seus continguts i la filosofia que suporta el projecte, pensat per apoderar el ciutadà en el control de la seva salut.

La seva APP, gratuïta per a iOS i Android, acaba de ser reconeguda com una de les aplicacions de salut Top 20 del rànquing que elabora la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària i la Fundació iSYS, tant en la votació dels usuaris com en la dels professionals.

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell