Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
cap-noticies2.jpeg
cap-noticies2.jpeg

Notícies

Els Premis Infermeria i societat 2017 reconeixen set perfils professionals a la gran nit de les infermeres de Barcelona

Aquest 22 de març, els guardonats dels Premis Infermeria i societat 2017 van recollir els premis amb els quals la professió infermera reconeix els seus propis companys i companyes per les aportacions realitzades pel desenvolupament de la professió i la seva imatge social. No us perdeu l’àlbum d’imatges de la gala.

La Fundació Infermeria i societat està, en paraules de la seva presidenta Núria Cuxart, “convençuda que invertir en l’atenció infermera és invertir en una societat més justa, més cuidadora i en salut, se sent honorada i agraïda per l’oportunitat de poder traslladar a la ciutadania, no només importants assoliments d’aportació infermera sinó el seu ineludible compromís amb ella.” Cuxart també va tenir unes paraules de record per Carles Capdevila, Premi a la difusió i la comunicació de la professió infermera 2016 i qui deia aspirar a ser el president del club de fans de les infermeres: “Seguim compromesos amb la teva revolució, perquè aquesta revolució del tenir cura professional, serà sempre nostra,” va afegir. 

Amb aquest compromís, els set guardonats d’enguany van recollir emocionats els Premis Infermeria i societat 2017 parlant tots ells en els seus discursos d’agraïment de conceptes universals de la professió infermera: tenir cura, compromís, innovació, recerca, atenció integral posant la persona al centre, parlar de salut i no de malaltia, treball en equip i futur.

L’auditori de l’Espai Pujades 350 va acollir la gala dels premis i es va comptar amb la presència del secretari general per assignació de funcions del Departament de Salut i director del Servei Català de la Salut, David Elvira, qui va destacar el rol clau de les infermeres i infermers en la transformació del sistema sanitari: “El nostre sistema de salut no té sentit sense la professió infermera. En el nou paradigma d’una població envellida, amb més malalties cròniques i fràgils necessitem que el rol de les infermeres esdevingui clau.”

Els premiats d’enguany han estat

Lena Ferrús i Estopà, Premi Infermeria i societat a la trajectòria professional

Maria Josep Planas i Tapias, Premi Infermeria i societat a la Bona Pràctica pel projecte Hospital Amic.

- Montserrat Llinàs i Vidal, Premi Infermeria i societat a la Innovació Infermera

- Jordi Mitjà i Costa, Premi Infermeria i societat a la difusió i la comunicació de la professió infermera. Categoria infermeres.

- Servei de Neonatologia de l’Hospital Universitari Materno Infantil Vall d’Hebron per la comunicació del Projecte Germans, Premi Infermeria i societat a la difusió i la comunicació de la professió infermera. Categoria altres professionals, empreses o institucions.

Associació per un Major Empoderament Social i de la Salut (AMESS), Premi Infermeria i societat Entitats (Ex-Aequo).

Proyecto HU-CI (Humanizando los cuidados intensivos), Premi Infermeria i societat Entitats (Ex-Aequo).

Glòria Novel i Martí, Premi Infermeria i societat A prop teu.

Galeria d'imatges de l'acte

 

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell