Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
Slider

Projectes

Infermera virtual

Infermera Virtual

Infermera virtual és un portal pioner que des de 2009 ofereix consells de salut científics i rigorosos elaborats per professionals especialistes i explicats amb un llenguatge entenedor a l’abast de tothom.Infermera Virtual

Es tracta d'un programa de promoció i educació per la salut 2.0 auspiciat des dels seus inicis pel COIB, que vol capacitar les persones perquè puguin prendre decisions sobre la seva pròpia salut, per tal d’aconseguir a la vegada una societat més sana i una atenció sanitària més sostenible.

Infermera virtual és un portal obert a tota la ciutadania, a les persones sanes i no sanes, i també als professionals de la salut, com un instrument complementari de la seva pràctica professional.

La creació i el manteniment constant dels continguts, des de fa una dècada, per un gran nombre d’infermeres expertes de totes les àrees, han convertit aquesta plataforma en la web de referència de Salut 2.0.

www.infermeravirtual.com

 

Realitzar donació a Infermera virtual

qr infermera virtual

Donar...

 

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell

Utilitzem cookies al nostre lloc web. Alguns d’ells són essencials per al funcionament del lloc, mentre que d’altres ens ajuden a millorar aquest lloc i l’experiència de l’usuari. Podeu decidir si voleu permetre o no cookies. Si els rebutgeu, és possible que no pugueu utilitzar totes les funcionalitats del lloc.