Carrer Pujades 350, 08019, Barcelona - Espanya +34 932 128 108
premis_2018_web_FIS.png
premis_2018_web_FIS.png

Projectes

Ajudes a la Recerca Infermera

La Fundació Infermeria i societat  promou la investigació infermera de qualitat en els diversos àmbits on es desenvolupa mitjançant el seu programa d’Ajudes a la Recerca Infermera.

D’aquesta manera la Fundació col·labora en potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera que fonamentin les cures basades en l’evidència realitzades a les persones.

Les ajudes a la recerca de la Fundació Infermeria i societat marquen com a línies prioritàries: l'eficàcia de les intervencions infermeres en la salut de les persones, la família i la comunitat especialment en situacions de dependència, violència de gènere i les desigualtats socials en salut; l’avaluació d’estratègies d’apoderament a persones en situació d’envelliment, fragilitat i cronicitat; l'impacte de la COVID-19 en la situació de salut, social i econòmica de les persones.

Poden presentar projectes en qualitat d’investigador/a principal aquelles infermeres col·legiades al COIB amb capacitat investigadora emmarcada en entitats com institucions sanitàries, universitats, centres i organismes de recerca públics o privats, i organitzacions no governamentals.

A partir 2019 totes les memòries (científiques i econòmiques) així com els annexes que es puguin utilitzar, corresponents a les convocatòries de les ajudes de recerca de la Fundació d'Infermeria i societat, es faran a través de la plataforma BDrecerca. Per aquest motiu, rebreu un correu personilitzat amb les instruccions d'accés.

Ajudes a projectes de recerca infermera 2020 

Informació important: s'amplien els terminis d'execució de les ajudes a projectes de recerca infermera degut a la situació de pandèmia per la covid-19

Edicions anteriors

2019

2018

2017

2016

 

Realitzar donació a Ajudes a la Recerca Infermera

qr infermera virtual

Donar...

 

Donatius

Considera donar suport als nostres esforços. Contribueix a fer més forta la infermeria.


Col·laboradors

Empreses i institucions que ens han donat suport:

ama seguros logo bancsabadell